Stolpar

Dagen i korta drag:

Vakna, frukost, dator.
Klä på, klä på, bädda säng m.m
Precis till att möjligtvis börja med matten.
Telefonsamtal.
Stan med Angelica
Köpa en onödig men väldigt vill-haig ögonskugga. Rabattcheck+presentkort=179kr-136kr=43kr=mycket bra
Upptäcka att en tröja jag köpte förra veckan sänkts med 150 spänn.  
Köper en till för att på något sätt jämna ut det
Äta paj på Åhlens
Hem med fokus på att äntligen plugga
Fastna vid datorn
Äta mat igen fast jag är mätt
Äntligen plugga samtidigt som jag tittar på tv-program på nätet
Åka och titta på grabbarnas innebandymatch
Sent om sider hemma, dricka te

Nu:

Stänga av datorn, gå och lägga mig.
Läsa lite, lite i Blonde, SOVA!


Pastellgult

Mina naglar är just nu en härligt pastellgul färg. Har gått och suktat efter nagellacket i flera veckor och igår så slog jag till. Någon bild har jag tyvärr inte så ni får helt enkelt tro mig på mitt ord.

Dock skapar det ju lite problem om jag ska följa mina egna tips. Imorgon är det nämligen dags för mig och mor att åka till vår första stickkurs-mötesdag (den första träffen förra månaden blev inställd då läraren var sjuk). Och jag har inte ett enda par pastellgula stickor! Hur ska det gå?

Jag önskar innerligt att de här ska börja visa sig i våra rabatter kan jag lova!


Hjärtligt

I förmiddags (när jag egentligen borde ha räknat matte men inte alls hade någon lust till det) tittade jag ut genom fönstret och såg att det snöade. Nu känner jag hur intresse-smurfarna hemma hos er börjar dansa limbo, men det såg inte ut som vanligt snö.

Det såg ut som små, små bolmullstussar som strösslades från himlen och sakta, sakta föll ner mot marken. Som om de egentligen inte ville landa och därför drog ut på det så lång tid som möjligt.

Detta måste jag ta kort på! utbrast jag och sprang efter kameran. Såklart gick det inte att fånga känslan på kort, vad hade jag väntat mig liksom.

Sen ställde jag mig och lagade en lasange bara för att förhala pluggandet lite längre. Bra där!

Jag och mamma tog en sväng till stan och fixade några ärenden och kom på att det ju faktiskt är alla hjärtans dag idag, så vi gick in på ett konditori och köpte oss en liten hjärtkaka. Man lär ju fira på något sätt!

 


Lugnet efter stormen

Här hade vi, precis som i större delen av landet, snöstorm för några dagar sen. När jag vaknade på torsdagmorgonen så vräkte snön ner och gjorde det oavbrutet till lunchtid på fredagen när det helt tvärt slutade! Väder är bra allt konstigt.

Med den blå himlen kom även solen fram och det blev en klar och kall eftermiddag.
 Sen krävdes det lite snöskottning (och snöbus för den prickiga) kan jag lova! Någon hittade ett väldigt intressant spår i vedskjulet och hade nog bra allt gärna följt det in mellan vedträna om det hade gått!


Cranberry Delight

Symboler för kvällen.


Ljus med doften TranbärsdrömKnepet med att få en stickning bra är att ha matchande färg på naglar och stickor. Tro mig, det är det enda som behövs.


Nystart

Tänkte nog kicka igång den här bloggen igen. Börjar med att ge er en gammal sommarbild. Jag vill ha sommar nu! Bilden är helt oredigerad eftersom jag har en ny dator, och inte hittar min PS-skiva så jag kan installera programmet på den här datorn. Väldigt irriterande må jag säga!


RSS 2.0