River

Jag har seriösa problem med mitt bloggande. Hur gör andra människor för att hitta på saker att skriva undrar jag?
Framförallt så tycker jag det är väldigt jobbigt att det ju helt klart är roligare med inlägg med bilder. Vilket innebär att man måste ta bilder, och sen lägga in dem i datorn. Det tar sån tid.

Jaja, liten update. Klarade förra tentan! YES!
På fredag är det dock dags igen. Herremingud.

För att lägga in en bild.
River Phoenix som dog idag för 18 år sen.
Underbar skådespelare (och underbart snygg, hehe)

Äppel Päppel

Hann faktiskt med en hel del av det jag skulle idag. Det enda som inte blev gjort som jag planerat var att baka bullar, och kan inte direkt säga att det var prio ett på min liste, hehe.

Dagens höjdpunkt: Den lilla kaninen som jag såg genom fönstret på gymmet. Den skuttade runt helt nöjd och glad och åt grönt, saftigt gräs på ängen på utebadet. Väldigt nöjd med att utebadet var stängt och att den därmed hade hela stället för sig själv.

För övrigt var det exakt 2 månader sen jag var på gymmet såg jag på mitt kort. Fast det betyder ju som tur är inte att jag inte har tränat på två månader. Kanske borde börja gymma mer regelbundet. Idag vart det endast för att det pass jag egentligen skulle gå på var inställt. Och har man väl ställt in sig på att träna känner man sig ju lurad om man inte får göra det.


To-de

Det här med effektivitet är en hel vetenskap. Vara vaken länge på natten och få en massa saker gjorda, eller gå upp tidigt och hinna göra mycket på morgonen? Tja, varför inte båda två.

Nu är klockan långt efter läggdags. Så nu är det nog dags att lägga sig (hihi, väldigt kul jag vet).

För övrigt har jag en hel del saker på min mentala to-do lista till imorn. Om jag inte skriver imorgon att jag har gjort det jag ska, känn er fria att skälla lite på min kommentarsfältet, hehe.

Easy A

Jag borde sminka mig. Egentligen ska jag vara borta för fyra minuter sen. Men jag är alldeles för seg. 

Istället så tipsar jag om en film jag såg häromdagen. Den var underbart bra och det är nog min favoritfilm för stunden. Yes yes. Titta på trailern och se sen filmen. Det är en order!


 

Seems that she disappeared without a traceDet här med webcam-bilder är ju en ny(gammal) och spännande upptäckt för mig. Speciellt som jag oftast är för lat för att tag kort med en riktig kamera och sen lägga in dem i datorn. Då blir det inte gjort förens det har samlats en hel del bilder. Som när jag häromdagen la in kort som sträckte sig så långt tillbaka som början av sommaren.

Anyhow. Syftet med bilden ovan är att visa mina nya favoritleggings. Jag älskar numer att ha vinröda ben. A lot.

Nu ska jag åka en sväng till stan. I våran nya bil. Yes yes, äntligen är vi av med den skitiga gamla Audin. Nu har vi en ny och fin bil, som kör fort! I vårt hem så döper vi bilarna efter bokstäverna i registreringsnumret. Lite roligt blir det när den nya bilen kommer få gå under namnet URK

So long.

Well, don't get lonely nowIkväll har jag varit på kräftkalas. Jag åt en kräfta för syns skull för det här med kräftor är inte riktigt min "kopp of te" om vi säger så. Men annars var det mycket trevligt må jag säga.

Jag har även hunnit med lite post-tenta-ångest. Blir väl lätt så när man kommer och träffar alla och börjar diskutera vad man skrivit. Känns lite, eller ja, mycket, ångestfyllt när jag tänker på det men det går inte direkt att göra något åt det nu. Tentan är skriven och inlämnad så det är väl bara att hoppas att jag har tolkat uppgiften i fråga på rätt sätt. Annars är det bara att göra om och göra rätt.


En liten skönhet som var med på kalaset


When the rain had washed away all these scattered dreams


3 år gammal bild. Hösten när den är som bäst.

Nu börjar det bli höst på riktigt. Idag när jag och syster var ute och gick (eller powerwalkade som vi föredrar att se det, det låter lite hurtigare) så märkte vi båda två att det var betydligt mer löv på vägen än vad det var för bara fyra dagar sen. Det luktar höst och löven lyser. Härligt.

Efter 1½ timmes promenad så känns det extra bra att sitta inne och titta på en film nu, speciellt som regnet började falla rätt ordentligt kort stund efter att vi kommit hem. Det verkar som om det tänker fortsätta ett bra tag (det ska tydligen regna imorgon med).

Nej, nu ska jag ägna mig åt fyra timmar Mr. Rochester och Jane Eyre. BBC's version är nog den bästa jag sett hittills, fast jag vet inte om jag har sett så många versioner kommer jag på vid närmare eftertanke, haha.

RSS 2.0