Who would ever want to be king?

Detta är jag idag. Jag har blivit dubbel.
Jag har helt plötligt massvis med energi. Så jag städar och donar lite i brist på bättre sysselsättning. Väntar väl egentligen på att det ska bli dags att fixa sig inför kvällens äventyr.
Solen skiner glatt ute, vilket helt klart bidrar till mitt goda humör.

Marsdag

Idag när jag kom hem från en extra smutsig dag på jobbet (när till och med de luttrade flyttstädarna tycker det är skitigt så vet man med sig att man inte bara är äckelmagad, hehe) så väntade det en liten semla på mig. Det blev aldrig någon igårkväll. Men måste nog säga att den nog var mer uppskattad idag än vad den hade vart igår.
Dock så blir man ju jäkligt mätt på en semla så när den var uppäten så reste jag mig från bordet med ett lätt illamående.


Ett foto i timmen

Länge tänkt försöka mig på det här. Nu är det dags.

09.00
precis vaknat. Inser att klockan egentligen är åtta. Sen när har jag sovrutiner som en pensionär? Jo sen två veckor tillbaka.
Lyssnar iaf på P3 och funderar på vad jag ska äta till frukost när jag väl bestämmer mig för att gå upp.

 

 

10.15
Tagit mig upp och gjort frukost. Äter den vid datorn som vanligt på söndagar eftersom det inte finns någon tidning att läsa.

 

 

 

11.00
Tar fram den riktiga kameran och kollar igenom bilderna som togs i Falkenberg för två veckor sen. Där blommade krokusarna för fullt. Här hemma har det precis börjat peta upp lite grönt ur jorden.

 

 

 

12.00
Sätter i fjädrar i årets påskris. Men det blåser och är kallt ute så det skyndar mig in så fort det är klart.

 

 

13.05
Årets semmelbak. Flera veckor för sent, det är jag medveten om. Men nu finns tiden och suget så då får det vara så.

 

14.00
Degen jäser för andra gången och jag roar mig med det här

 

 

15.00-19.00
Tyvärr blev det inga bilder dessa tider. Men jag kan avslöja att timmarna innehöll liten cykeltur, glass, fina vänner och en solig balkong.

 

20.00
Nu har jag precis landat på sängen. Datorn är med och här kommer jag troligtvis bli kvar resten av kvällen. Måhända blir det en liten semla också, om jag orkar. Annars får det bli nått att se fram emot till efter jobbet imorgon.

 


RSS 2.0