cranberry biscotti

Mina senaste sockar jag stickat (från stickameras stickklubb, klicka på loggan för att läsa mer). De har det underbara namnet "cranberry biscotti" och med på beskrivningen fanns det till och med ett recept på tranbärskorpor. Dock har jag inte testat bakat dem. 


Yes

Har fått svaret på min tenta! Supersnabbt tycker jag med tanke på att jag gjorde den i fredags. Resultat då?

Poäng 25/30 Betyg 5 Ects A

Detta sa mig inte mycket, förutom poängen då som jag visste betydde att jag klarat den iallafall. Men efter lite googlande så kom jag fram till att jag troligtvis har fått högsta poäng! Yes!
Väljer att tro på det nu för det känns ju jäkligt bra. Godkänd är jag iallafall.


under the deep red light


Klicka så får ni höra låten som går på repeat hos migJag hoppas och tycker att tentan gick bra. Fast vad ska jag göra nu?

Say hello

Jag har haft lite för mycket att göra för att samtidigt känna att det är roligt att uppdatera bloggen.

Tillbringade en härlig och välbehövlig vecka i "Sommarstaden" när syster hade sportlov. Precis som det låter så var det underbart, även fast det inte var sommar. Våren hade kommit betydligt längre där nere än hemma. Dock så blev matten väldigt mycket undanskuffad eftersom det finns så mycket att göra och så många att träffa där nere.
Så när vi kom hem igen så var det bara att räkna. Och som grädde på moset åkte jag förra veckan på en förfärlig förkylning som satt i flera dagar. Vilket betydde inget pluggande. Så jag känner mig lite efter, för tentan är imorgon.

Men sen!


RSS 2.0