Vetrinärbesök

Kida mådde inte bättre imorse så mamma ringde till djursukhuset och vi var upp dit vid lunchtid. Det var en jättesnäll vetrinär som undersökte Kida, men hon tyckte allt att det var lite läskigt för hon försökte hoppa ner från bordet och svansen var så långt in mellan benen den kunde komma.
Vetrinären trodde iallafall att det var inflammation i ena juvret, precis som mamma misstänkte så vi fick recept på pencillin och smärtstillande och så fick vi åka hem. Kida verkade mycket piggare efter den lilla åkturen, som inte bara var läskig för i djursjukhusets entré/butik fanns det massvis med mat och godis att köpa så det luktade så gott. Plus att det luktade jättemycket olika sorters hund och katt överrallt vilket såklart är spännande.

Nu så har både jag och Kida haft vårt premiärbesök på djursjukhuset iallafall. Det här är ju faktiskt första gången som hon har blivit riktigt dålig på tre år (förutom incidenten när hon fortfarande var kvar hos uppfödaren och satte i halsen och höll på att kvävas).
Och medicinerna var inga problem att ta när mamma la dem i en bit leverpastej. Tror inte ens hon uppfattade att hon fick dem i sig, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0